« Tagasi

Ehituse tänava ehitaja teada

13. juulil allkirjastas vallavanem Mart Võrklaev Viaston Infra OÜ-ga lepingu Ehituse tänava rekonstrueerimistööde III etapi elluviimiseks. Tööde lõpetamise tähtaeg on 23.10.2018. 

Juba 2012. aastast töös oleva projekti käigus on seni remonditud suur osa Kasemäe tänavast, rajatud Ehituse - Kasemäe tänavate ristumiskohale ringristmik ja ehitatud välja Rebase tänava pikendus koos kergliiklustee ja tänavavalgustusega. Viimase ehk kolmanda etapi raames rekonstrueeritakse Ehituse tänav sh sõidu- ja jalgtee ja toimuvad sajuveetorustiku ning välisvalgustuse ehitustööd. 

Vallavanema sõnul tuleb valmis olla ka selleks, et ehitustööd valmistavad piirkonna elanikele mingil perioodil kindlasti ebamugavust, sest Ehituse tänav on neist paljudele peamiseks juurdepääsuks. „Proovime aga ehitajaga koostöös leida parimad lahendused liikluse ümberkorraldamiseks ja jääme lootma mõistvale suhtumisele ka elanike poolt,“ lisas Võrklaev.

Tööde kogumaksumuseks koos ettenägematute tööde reserviga kujuneb hinnanguliselt 459 369,92 eurot ja projekti rahastatakse Rae valla eelarvest.