« Tagasi

Kaabli tänav on saanud asfaltkatte alla, mahukad tööd jätkuvad Juhtme ja Kuusekese tänavatel

Mõigu asumi kolme tänava torustike ja teekatte mahukad rekonstrueerimistööd on jõudnud 17.oktoobril sinnamaani, et Kaabli tänav on saanud asfaltkatte ja uued tänavavalgustuspostid.

Teede rekonstrueerimistööd jätkuvad Juhtme ja Kuusekese tänavatel ning projektijuhi Aivar Krügeri sõnul tehakse teetöid kuni külmade saabumiseni. Trassiehitustöödega saab jätkata Krügeri sõnul ka külmal ajal. Miinuskraadide juures pole võimalik teha asfalteerimistöid ning seetõttu saab kogu projektiga lõpetada 2015.aasta kevadel.

Vallavanem Mart Võrklaeva sõnul on praegune Mõigu olukord liikluskorralduses üsna keeruline, sest tööd on hästi mahukad ja piirkonna asustus tänu kortermajadele väga tihe. Kuid enam pole palju jäänud, et asum saab kaasaegse väljanägemise koos korras teede ja trassidega. „ Loodan, et Mõigu rahvas suhtub mõistlikult äärmiselt mahukatesse rekonstrueerimistöödesse ning et töö teostaja Nordecon teeb elanikega koostööd selle nimel, et info õigeaegselt osapoolteni jõuab“, rääkis vallavanem.

Värske rekonstrueerimistööde info on leitav ka Nordeconi koduleheküljel: http://www.nordecon.com/root/et/projektid/insenerehitus/toos-olevad/1967-view-461.html

Kaabli tänav 16.oktoobril 2014